ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Bambusový tanier s prísavkou sivý


skladom 1 ks Bambusový tanier s prísavkou sivý - zväčšiť obrázok

27.21 Eur

  • skladom 1 ks
  • do 1-2 dní

  • 785217
  • Záruka 24 mesiacov

  • Výrobca: Eco Rascals, www

  • Cena bez DPH 22.49 Eur
  • Cena s DPH 27.21 Eur
  • Popis

Bambusový tanier s prísavkou sivý

Bambusový tanier s prísavkou sivý

 

ECORASCALS Blue Bamboo Bowl s prísavkou ponúka neoceniteľnú pomoc pri kŕmení dojčiat a malých detí (6m - 5 rokov). Organický materiál (bambus pestovaný bez použitia pesticídov) možno recyklovať, ale jeho neuveriteľná trvanlivosť vám umožňuje starať sa o neho. Vďaka odnímateľnej silikónovej základni vybavenej silnou prísavkou si prestanete robiť starosti s rozliatou polievkou. Pohár je možné prispôsobiť vďaka 6 farebným verziám stojanu. Hermetický mechanizmus bude perfektne fungovať na všetkých typoch stolov, dosiek a vysokých stoličiek pre kŕmenie. Tieto tri sekcie sú skvelé pre ochutnávky a mnoho ďalších príležitostí. Maličkosť a uvidíte výrazný rozdiel v pohodlí pri kŕmení. Miska bola navrhnutá tak, aby sa zmestila aj na najužšej stoličky na kŕmenie, a aby vám pri čistení nespôsobovala sebemenšie ťažkosti.

Odnímateľné silikónové prísavky a podávač lyžičiek sú vyrobené zo 100% silikónu schváleného FDA, neobsahujú plasty, BPA, PVC, olovo a ftaláty. Pred prvým použitím ich umyte v mydlovej vode alebo jemnom umývacom prostriedku a opláchnite. Organické bambusové výrobky by nemali byť používané v mikrovlnných rúrach, rúrach, sterilizátoroch, umývačkách riadu alebo mrazničkách! Bezprostredne po takomto použití sa nerozpadnú, ale drasticky to ovplyvní ich životnosť.

Kľúčové vlastnosti:
- kompaktná veľkosť,
- vždy sa zmestí na stoličku,
- prírodný materiál s pridaním certifikovaných špičiek,
- bez BPA, bez ftalátov, bez melamínu, bez mikroplastu,
- trojdielny priestor,
- silná prísavka,
- koniec omieľacích košíčkov.

Rozmery: 21,6 cm x 18,6 cm x 3,3 cm.

Budúcnosť našich detí je pre nás veľmi dôležitá, a preto sú všetky obaly ECO Rascals ™ vyrobené z recyklácie. V mene vášho dieťaťa, jeho rovesníkov a budúcich generácií by sme vám radi poďakovali, že ste si nevybrali iný plastový výrobok. Bambusová tráva zreje za päť rokov, oveľa rýchlejšie než akýkoľvek drevený výrobok. Staráme sa o vás, vaše deti a našu planétu.