ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Cumlík anatomický silikónový 0+ m 2 ks COUTURE CLOUD & STEEL BLUE


skladom 1 ks Cumlík anatomický silikónový 0+ m 2 ks COUTURE CLOUD & STEEL BLUE - zväčšiť obrázok

13.44 Eur

  • skladom 1 ks
  • do 1-2 dní

  • 787633
  • Záruka 24 mesiacov

  • Výrobca: Bibs, www

  • Cena bez DPH 11.11 Eur
  • Cena s DPH 13.44 Eur
  • Popis

Cumlík anatomický silikónový 0+ m 2 ks COUTURE CLOUD & STEEL BLUE

Cumlík anatomický silikónový 0+ m 2 ks COUTURE CLOUD & STEEL BLUE

Cumlíky BIBS COUTURE sú anatomické cumlíky, známe tiež ako ortodontické. Sú hore sploštené a dole konvexné, čo zaisťuje ich prirodzené prispôsobenie poschodiu dieťaťa a núti k správnemu umiestneniu jazyka. Vďaka zrkadlovým krídlam motýľa vám bradavky BIBS COUTURE umožňujú pozorovať, či je bradavka rovnomerne umiestnená v ústach dieťaťa. Prelamovaný štít zabraňuje začervenaniu, pupienkom, erupciám, bakteriálnemu oderu alebo závažnejším kožným infekciám.

Vlastnosti anatomických cumlíkov BIBS vyrobených z organickej gumy 100% bezpečné, bez BPA 0%, bez PVC 0%, žiadne ftaláty 0%. Vyrobené v Dánsku. Podporujú správny vývoj odolnosť silikónu, sú pevnejšie ako prírodný kaučuk zo stromu Hevea dobre tvarovaný, prelamovaný štít. Spĺňa požiadavky európske (EÚ) No. 321/2011.

ROZMERY:
- výška náustku od dosky: 28-30 mm,
- Rozmery plášťa / štítu: 37 x 59 mm.

NÁVOD NA POUŽITIE
Pred prvým použitím výrobok umyte a potom zalejte vriacou vodou po dobu 5 minút. potom vyberte a nechajte vychladnúť. Pred každým použitím cumlík umyte v mydlovej vode a nechajte uschnúť. Výrobok nie je vhodný na umývanie v umývačke riadu. Výrobok nie je vhodný na sterilizáciu v mikrovlnnej rúre. Cumlík by mal byť z bezpečnostných a hygienických dôvodov vymenený každých 4-6 týždňov alebo skôr.

VAROVANIE PRE BEZPEČNOSŤ A ZDRAVIE VÁŠHO DIEŤAŤA
Výrobok smie byť používaný iba pod dohľadom dospelej osoby. Nikdy nenechávajte cumlík vystavený slnečnému žiareniu (priame šírenie slnečného žiarenia), priamemu teplu alebo v kvapaline či dezinfekčnom prostriedku dlhšie, než je uvedené (v popise kvapaliny alebo prostriedku), mohlo by dôjsť k oslabeniu cumlíka av krajnom prípade k jeho poškodeniu. Pred každým použitím skontrolujte stav cumlíka naklonením do všetkých možných smerov. Vyhoďte, ak sa objavia známky poškodenia materiálu alebo slabosti.