ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Cumlík okrúhly silikónový 0-6 NEWBORN BABY


skladom 1 ks Cumlík okrúhly silikónový 0-6 NEWBORN BABY - zväčšiť obrázok

2.13 Eur

  • skladom 1 ks
  • do 1-2 dní

  • 776116
  • Záruka 24 mesiacov

  • Výrobca: Canpol Babies

  • Cena bez DPH 1.76 Eur
  • Cena s DPH 2.13 Eur
  • Popis

Cumlík okrúhly silikónový 0-6 NEWBORN BABY

Cumlík okrúhly silikónový 0-6 NEWBORN BABY

Silikónový cumlík s gumičkou okrúhleho tvaru s potlačou Newborn Baby. Cumlík neobsahuje BPA. V balení 1 kus.

Silikónový cumlík je vyrobený z priehľadného silikónu, ktorý je úplne bez chuti a zápachu. Cumlík neobsahuje BPA. V balení 1 kus.

Výhody cumlíkov Canpol babies:
- dobre sa odvzdušňujú, ľahko sa o tom presvedčíte stlačením gumičky (nepodceňujte túto vlastnosť cumlíkov, zlé odvzdušňovanie cumlíka vedie k deformácii poschodia a zhryzu dieťaťa),
- ventilačné otvory v štítku cumlíka umožňujú cirkuláciu vzduchu, odvod slín a zabraňujú tak podráždeniu pokožky okolo úst,
- krúžok v cumlíku pevne drží, uľahčuje podanie cumlíka dieťaťu a umožňuje pripevnenie retiazky na cumlík
- dodávajú sa v rôznych atraktívnych farbách.


Návod na obsluhu:
Pred prvým použitím cumlík z hygienických dôvodov sterilizujte vo vriacej vode asi 5 minút. Po vychladnutí vytlačte zvyšnú vodu z cumlíka. Pred každým použitím cumlík dôkladne umyte v teplej vode. Nepoužívajte žiadne antibakteriálne ani chemické čistiace prípravky. Nadmerné používanie čistiacich prostriedkov môže spôsobiť poškodenie plastových dielov. Nikdy nenamáčajte cumlík do sladkých substancií ani liekov - vystavujete dieťa nebezpečenstvu vzniku vady zubnej skloviny. Cumlík používajte maximálne 1-2 mesiace, potom ho z hygienických a bezpečnostných dôvodov vymeňte za nové. Pokiaľ cumlík zapadne dieťaťu do úst, NEPREDPADAJTE PANICE - cumlík je konštruovaný tak, že ho dieťa nemôže prehltnúť a vy ho v takýchto prípadoch môžete bezpečne vybrať. Cumlík vyberajte čo možno najopatrnejšie. Cumlík uchovávajte v čistom, suchom a uzavretom puzdre. Odporúčame nepoužívať cumlík pre dieťa staršie ako 3 roky.


Dôležité! Pre bezpečnosť a zdravie vášho dieťaťa!
Pred každým podaním dieťaťu skontrolujte kvalitu cumlíka. Vyskúšajte kvalitu gumičky dôkladným natiahnutím všetkými smermi.