ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Elektrická odsávačka materského mlieka 392/11


184.47 Eur

  • skladom u dodávaťela
  • do týždňa

  • 783345
  • Záruka 24 mesiacov

  • Výrobca: Philips Avent, www

  • Cena bez DPH 152.45 Eur
  • Cena s DPH 184.47 Eur
  • Popis

Elektrická odsávačka materského mlieka 392/11

Elektrická odsávačka materského mlieka 392/11

 

TECHNOLÓGIE PRÍRODNÉHO POHYBU PRE RÝCHLEJŠÍ ODTOK MLIEKA *
Vyberte viac mlieka za kratší čas * vďaka čiapočke, ktorá stimuluje bradavku a odsáva mlieko ako dieťa. Zariadenie plynule prechádza zo stimulačného do čerpacieho režimu a podľa toho stimuluje bradavku a sanie pre maximálny tok mlieka. Na základe času zahájenia podávania (čas do MER) *.

JEDNA VEĽKOSŤ PLNENIE VHODNÉ NA 99,98% NIPPLE *
Jedna veľkosť sa hodí pre všetky bradavky. Všetci prichádzame v rôznych tvaroch a veľkostiach, ale silikónová čiapočka sa jemne ohýba a prispôsobuje tvaru každej bradavky. Vhodná pre 99,98% veľkostí bradaviek * (až 30 mm).

POHODLNÁ POLOHA PRI RUČENÍ
Relaxujte pri pumpovaní vďaka dizajnu, ktorý vám umožní sedieť vzpriamene. Nie je potrebné sa predkláňať. Klinicky overená pohodlná poloha pri čerpaní *. Na základe výsledkov klinických štúdií s 20 účastníkmi (2019), 90% účastníkov považuje túto polohu za pohodlnú pre čerpanie (jediné elektrické); 95% účastníkov považuje túto polohu za pohodlnú pre čerpanie (dvojité elektrické).

PEPRSONALIZOVANÁ PREVÁDZKA, 8 FÁZ STIMULÁCIE A 16 SACÍCH MODULOV
Prispôsobte si každú reláciu tak, aby vyhovovala vašim potrebám, pomocou širokej škály nastavením stimulácie a pumpovania. Odsávačka mlieka ponúka 8 úrovní stimulácie a 16 úrovní odsávania pre personalizované služby.

TICHÝ MOTOR PRE DISKRÉTNE POUŽITIE V AKEJKOĽVEK SITUÁCII
Odsajte mlieko kedykoľvek a kdekoľvek vďaka tichému motoru so štíhlym dizajnom.

VYBAVENÝ BATÉRIOU NA NAKLADANIE POTRAVÍN V CESTE
Čerpanie jedla na cestách, bez toho aby ste sa museli starať o kŕmenie. Dobíjacie batérie s napájacím zdrojom micro-USB poskytuje tri čerpacie sedenia na jedno plné nabitie.

MINIMÁLNY POČET POŽADOVANÝCH DIELOV A INTUITÍVNY NÁVRH
Vďaka nášmu uzavretému čerpaciemu systému mlieko nezostane v trubičke, takže nie je nutné ho prať. Vďaka menším častiam je opätovné zloženie zariadenie veľmi jednoduché.

FUNKCIA PAMÄTE
Viete, čo vám vyhovuje? Odsávačka si automaticky pamätá vaše posledné nastavenie, takže sa len posaďte a stlačte štart. Napájanie - napájacie napätie 100-240 V V. Funkcia - nie je potrebné sa predkláňať. Posedenie v pohodlnej polohe. Mäkké a prispôsobivé prekrytie. Jemná stimulácia. Nastavenie pre 16 úrovní čerpania 8 úrovní stimulácie. Jednoduché použitie pomocou odsávačky.

Jednoduché čistenie a skladanie tichý motor pamäťová funkcia batérie displej motora.