ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Dojčenská fľaša s potlačou Ovocie 120 ml


skladom 2 ks Dojčenská fľaša s potlačou Ovocie 120 ml - zväčšiť obrázok

2.17 Eur

  • skladom 2 ks
  • do 1-2 dní

  • 777889
  • Záruka 24 mesiacov

  • Výrobca: Canpol Babies

  • Cena bez DPH 1.80 Eur
  • Cena s DPH 2.17 Eur
  • Popis

Dojčenská fľaša s potlačou Ovocie 120 ml

Bezpečná, ľahká, praktická fľašu s objemom 120 ml s jednofarebnou potlačou, rôzne vzory. Fľaša neobsahuje BPA.

Fľaša Canpol babies s objemom 120 ml je vyrobená z materiálu tritan copolyester. Nepraská, je bezpečná, ľahká, praktická a farebná. Spĺňa najvyššie požiadavky kvality. V štandardnom prevedení obsahuje silikónový cumlík s pomalým prietokom a kefka na čistenie cumlíkov. Fľaša neobsahuje BPA.

 

width=132

Značka Canpol babies odporúča dojčenie ako najlepší a najzdravšie formu výživy dieťaťa. Alternatívne formy kŕmenie dieťaťa vždy konzultujte s pediatrom, pôrodnou asistentkou, detskú sestrou alebo farmaceutom. Pristúpte k nemu len v prípade, že je dojčenie nemožné alebo nedostatočné.

UPOZORNENIE! Dojčenská fľaša je vyrobená z Tritan - z nového bezpečného materiálu, ktorý neobsahuje BPA. Pretože vlastnosti tohto materiálu sa líši od predtým používaného polykarbonátu, umývajte tritanovou fľaša podľa nižšie uvedeného návodu.

Upozornenie! Po každom ďalšom použití fľašu dôkladne umyte a už nevyvárajte ani nesterilizujte v parnom / elektrickom sterilizátore. Z dezinfekčných dôvodov iba prelejte vriacou vodou. Neohrievajte fľaše v ohrievačoch. Neodporúčame fľašu a cumlík umývať v umývačke riadu, pretože používané umývacie prostriedky ich môžu poškodiť. Nepoužívajte žiadne chemické dezinfekčné antibakteriálne prípravky!
Pred každým použitím skontrolujte kvalitu cumlíky. Venujte cumlíku zvýšenú pozornosť potom, čo dieťaťu vyrastú prvé zúbky. Vyskúšajte kvalitu cumlíky dôkladným natiahnutím všetkými smermi. Pri prvých známkach poškodení cumlík ihneď vyhoďte a už ďalej nepoužívajte. Skrutkovacie viečko nedoťahujte príliš silno, pretože potom sa cumlík nemôže správne odvzdušňovať. Skontrolujte, či pokrm nevyteká spod skrutkovacieho viečka. Nedierujte a nezväčšujte otvory v cumlíku - môžete spôsobiť jeho zničenie.
Nezabudnite, že pri ohrievaní v mikrovlnnej rúre musí byť fľaša otvorená. Ohrievanie v mikrovlnnej rúre venujte zvýšenú pozornosť. Vždy dôkladne premiešajte ohriaty pokrm a skontrolujte jeho teplotu pred podaním dieťaťu. Nenechávajte cumlík na priamom slnečnom svetle, v blízkosti tepelného zdroja ani vo sterilizačných prostriedkoch dlhšie ako je odporúčané - môžu spôsobiť oslabenie cumlíky. Cumlík môžete dezinfikovať v parnom / elektrickom sterilizátore. Z hygienických a bezpečnostných dôvodov odporúčame vymeniť cumlík maximálne po 2 mesiacoch.

Dojčenská fľaša zodpovedá požiadavkám:
Nariadenie Európskeho parlamentu a rady 1935/2004 / EC - všeobecné požiadavky na materiály a predmety určené na styk s potravinami.