ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Dojčenská fľaša sklenená 250 ml BABY SHOWER chlapec


8.93 Eur

  • skladom u dodávaťela
  • do týždňa

  • 777871
  • Záruka 24 mesiacov

  • Výrobca: Lovi, www

  • Cena bez DPH 7.38 Eur
  • Cena s DPH 8.93 Eur
  • Popis

Dojčenská fľaša sklenená 250 ml BABY SHOWER chlapec

Dojčenská fľaša sklenená 250 ml BABY SHOWER chlapec

 

Nová ľahká fľaša s objemom 250ml z kolekcie BABY SHOWER je vyrobená z odolného borokremičitého skla. Fľaša disponuje dynamickým silikónovým cumlíkom LOVI, vďaka ktorému povzbudzuje dieťa k aktívnej činnosti počas sania, rovnako ako pri dojčení a nenarušuje tak sací reflex bábätka. Minimalistický dizajn predstavuje najnovšie trendy a farby. Fľaša neobsahuje BPA.

Jediná fľaša, ktorá povzbudzuje dieťa k aktívnej činnosti počas sania. Obsahuje dynamický silikónový cumlík LOVI, ktorý pri kŕmení modifikuje svoj tvar (predlžuje sa). Povzbudzuje dieťa k aktívnej činnosti počas sania, rovnako ako pri dojčení, stimuluje miesta, ktoré sa podieľajú na rozvoji reči a pozitívne ovplyvňuje správny vývoj celej ústnej dutiny. Špeciálne profilovaný tvar fľaše umožňuje správny spôsob držania. V priebehu kŕmenia sa tak fľaša pohybuje zhodne s rytmom a silou sania dieťaťa. Fľaša obsahuje elastický tesniaci disk, ktorý vytvorí z fľaše praktický zásobník na uchovávanie pokrmu a viečko/hrnček s odmerkou.

VÝHODY FĽAŠE s dynamickým cumlíkom LOVI
Je vyrobená z najkvalitnejšieho, veľmi ľahkého borokremičitého skla bez postranného švu, ktoré je bezpečné pre dieťa. Obsahuje inovovaný odvzdušňovací systém.

Je bezpečná pri kombinácii s dojčením:
- ochrana prirodzeného sacieho reflexu,
- zachovanie prirodzeného rytmu sania dieťaťa,
- aktívna práca svalov pier a jazyka ako pri dojčení,
- koordinácia sania, prehĺtania a dýchania ako pri dojčení Diamond Glass,
- ľahké sklo bez postranného švu, veľmi odolné proti poškodeniu, veľmi dobre znáša vysoké teploty pri sterilizácii.

Informácie k celému výrobku
Možno používať v mikrovlnnej rúre. Ohrievaniu v mikrovlnnej rúre venujte zvýšenú pozornosť. Nezabudnite, že pri ohrievaní v mikrovlnnej rúre musí byť fľaša otvorená. Ohrievanie v mikrovlnnej rúre môže spôsobiť nerovnomernú, miestami príliš vysokú teplotu. Vždy dôkladne premiešajte ohriaty pokrm a skontrolujte jeho teplotu pred podaním dieťaťu. Pri vyberaní sklenenej fľaše z mikrovlnnej rúry vždy použite kuchynskú ochrannú rukavicu. Ovocné šťavy alebo čaje môžu zafarbiť fľašu alebo cumlík, čo však nemá vplyv na ich funkčnosť. Neohrievajte v rúre na pečenie, nenechávajte na horúcom sporáku. Neuchovávajte na slnečnom mieste, na vlhkom mieste alebo blízko tepelných zdrojov.

Sklenená fľaša zodpovedá požiadavkám
Smernica Európskeho parlamentu a Rady 2001/95/EC o všeobecnej bezpečnosti výrobkov,
EN 14350 - 1 Výrobky pre starostlivosť o dieťa - Vybavenie na pitie - Časť 1: Všeobecné a mechanické požiadavky a skúšky,
EN 14350 – 2 Výrobky pre starostlivosť o dieťa - Vybavenie na pitie - Časť 2: Chemické požiadavky a skúšky.