ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Dojčenský set Nature Sense fľaša s ukazovateľom teploty 260 ml a cumlík ružová


skladom 1 ks Dojčenský set Nature Sense fľaša s ukazovateľom teploty 260 ml a cumlík ružová - zväčšiť obrázok

22.25 Eur

  • skladom 1 ks
  • do 1-2 dní

  • 790321
  • Záruka 24 mesiacov

  • Výrobca: Nuk

  • Cena bez DPH 18.39 Eur
  • Cena s DPH 22.25 Eur
  • Popis

Dojčenský set Nature Sense fľaša s ukazovateľom teploty 260 ml a cumlík ružová

Dojčenský set Nature Sense fľaša s ukazovateľom teploty 260 ml a cumlík ružová

NUK Nature Dojčenská fľaša Sense: známy pocit, ktorý vaše dieťa miluje
Mami, si najlepšie! Pre svoje dieťa ste nenahraditeľní. Ako je dobré, že dojčenská fľaša NUK Nature Sense poskytuje vášmu dieťatku pocit pitia ako u mamičkinho prsníka. To nám „hovorí“ viac ako 90 % detí.* Nie slovami, ale tým, že ľahko prijímajú NUK Nature Sense a sú schopné ľahko prechádzať medzi dojčením a kŕmením z fľaše. Nepostrádateľná pomôcka pre mamičky, ktoré si zaslúžia odpočinok, oteckov, ktorí tiež radi občas nakŕmia svoje dieťa, a pre prípady, keď je čas odstaviť dieťa.

Tento jedinečný prirodzený pocit vychádza zo skutočnosti, že cumlík je vytvorený podľa vzoru materského prsníka. Do posledného detailu. Cumlík NUK Nature Sense má niekoľko jemných otvorov na pitie - po vzore mliekovodov v matkinom prsníku. To umožňuje optimálny, rovnomerný a prirodzený prietok pitnej vody. Tvar cumlíka je tiež podobný ženskej bradavke pri dojčení. Je to preto, že sa pri saní dieťaťa pružne prispôsobuje jazyku a poschodiu. Cumlík Nature Sense tento špeciálny tvar kopíruje. Použitý materiál je mäkký a dodáva perám vášho dieťaťa známy pocit.
*Nezávislý prieskum trhu Nemecko 2016

NUK Nature Senzor s teplotou Control
Dobrý pocit! Keď ide do tuhého, trocha istoty navyše je jednoducho príjemná. NUK Nature Dojčenské fľaše Sense s teplotou Control na prvý pohľad ukazujú, kedy bola dosiahnutá správna teplota pre pitie. S teplotou Control mení stupnica na fľaši farbu v závislosti od teploty obsahu. Pokiaľ je jedlo príliš horúce, zmení sa obvykle modrý indikátor na biely.
Dôležité: NUK Teplota Control slúži ako doplnková kontrola. Preto je potrebné pred kŕmením skontrolovať teplotu krmiva niekoľkými kvapkami na zápästí.

Správny cumlík pre každé dieťa
Súprava NUK Nature Sense Start obsahuje cumlíky s dvoma rôznymi otvormi na pitie (S a M). V závislosti na individuálnej sile sania vášho dieťaťa umožňujú tieto rôzne varianty otvorov na pitie optimálny prietok pitia.

Silikónový cumlík NUK Genius: Moja First. NUK
Deti milujú svoj cumlík! NUK Tiež obľúbený silikónový cumlík NUK Genius si vzal príklad z prírody, aby zaistil prirodzený zážitok zo sania pre svojich potomkov: tvar original šetrný k čeľustiam NUK je vytvorený podľa vzoru matkinho prsníka pri dojčení a znižuje riziko nesprávneho postavenia zubov a čeľustí. Extra plochá sacia časť zaisťuje prirodzený sací pohyb. Vďaka plynulému prechodu od krčka cumlíka k sacej časti je cumlík pre vaše dieťa obzvlášť známy a prirodzený.

Súčasťou sady NUK Nature Sense Start je tiež box na cumlík NUK, ktorý zaistí, že obľúbený cumlík dieťaťa zostane vždy čistý a pripravený na použitie.

Podrobnosti o produkte:
Atraktívna darčeková krabička NUK s okienkom na prezeranie
Tvar šetrný k čeľustiam NUK , obzvlášť mäkký a pružný
Nature Silikónový cumlík Sense široký, pružná podpera pier a extra mäkká zóna poskytujú známy pocit pri pití ako u materského prsníka.
Cumlík je teraz ešte mäkší, s inovatívnym ventilom Anti-Colic
Dojčenské fľaše z PP
Bez obsahu BPA
Teplota Control

Rozsah dodávky:
2 x NUK Nature Sense 150ml, s cumlíkom veľkosti M (pre stredný prietok)
1 x NUK Genius silikónový cumlík My First NUK , 0-6 mesiacov
1 x NUK box na cumlík