ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Merino fusak hnědá


100.33 Eur

  • skladom u dodávaťela
  • do týždňa

  • 11447
  • Záruka 24 mesiacov

  • Výrobca: Kaarsgaren, www

  • Cena bez DPH 82.92 Eur
  • Cena s DPH 100.33 Eur
  • Popis

Merino fusak hnědá

Merino fusak hnedá

Hnedý fusak do kočíka s užitím od 0 do 3 rokov. Fusak pasuje do všetkých typov kočíkov. Veľkosť fusaku bez nánožníka je 50 x 90 cm, s nánožníkom 50 x 115 cm. Nánožník sa pripevňuje pomocou zipsov. Vrchná vrstva fusaku je z nepremokavej plášťoviny, podšívka je z merino vlny a vo vnútri je fusak vyplnený dutým vláknom. Merino vlna je prírodný chlpatý materiál, ktorý má úžasné termoregulačné vlastnosti a dokáže hriať aj keď je mokrý. Vlastnosťou materiálu tiež je, že púšťa chĺpky (lenivá). Pokiaľ začne línať viac stačí fusak otvoriť a vnútorné merino povysávať vysávačom, pĺznutie potom ustane, alebo sa výrazne zníži. Keďže fusak obsahuje vlnu, môže sa prať iba ručne v studenej vode av prípravkoch na vlnu. Pri praní sa nesmie použiť aviváž. Slovenská výroba.
Detailný popis produktu
Zimné merino fusak z ovčej vlny

Inovovaný zimný fusak s podšívkou z merino vlny. Použitie fusaku je od 0 mesiacov do cca 3 rokov veku dieťaťa. Fusak pasuje do všetkých typov kočíkov, má odopínací nánožník – čím sa dá meniť jeho dĺžka, na zadnej strane má otvory na bezpečnostné pásy autosedačky, alebo kočíka pri polohe v sede. Fusak vyrábame v SR. Základný strih s dĺžkou 90 cm a šírkou 50 cm je možné použiť aj do kočíka s uzavretou vaničkou. Vo chvíli, keď bábätko vaničke odrastie, je možné fusak predĺžiť o 25 cm spodným uzavretým nánožníkom, ktorý je nepremokavý aj zvnútra - preto nie je nutné dávať dole zašpinené topánočky. Merino vlna je prírodný chlpatý materiál, ktorý má úžasné termoregulačné vlastnosti a dokáže hriať aj keď je mokrý. Vlastnosťou materiálu tiež je, že púšťa chĺpky (lenivá). Pokiaľ začne línať viac stačí fusak otvoriť a vnútorné merino povysávať vysávačom, pĺznutie potom ustane, alebo sa výrazne zníži. Keďže fusak obsahuje vlnu, môže sa prať iba ručne v studenej vode av prípravkoch na vlnu. Pri praní sa nesmie použiť aviváž. Fusak je ušitý z troch vrstiev materiálu: vonkajšia vrstva: nepremokavá plášťovina, vnútorná výplň: antibakteriálne rúno Valtherm, podšívka: 100% merino vlna.
Merino vlna

Merino vlna je považovaná za jednu z najlepších a najjemnejších vĺn vôbec. Má výborné termoregulačné vlastnosti, poskytuje príjemné teplo ale zároveň nepôsobí nadmerné potenie. Je hodvábne jemná na dotyk. „Nehryzie“ preto je vhodná aj pre priamy kontakt s jemnou detskou pokožkou. Rovnako ako bavlna, merino vlna absorbuje vodu (až 1/3 svojej hmotnosti), ale na rozdiel od bavlny hreje aj keď je mokrá. Je prirodzene antibakteriálna obsahuje lanolín, ktorý má antibakteriálne vlastnosti. Je to prírodný materiál, ktorý je úplne biologicky odbúrateľný. Púšťanie chĺpkov nie je chybou materiálu, ale jeho vlastností. Má veľké samočistiace schopnosti, preto nie je potrebné časté pranie. V prípade nutnosti odporúčame prať v ruke v prípravkoch na vlnu.

!!!!!Prať ručne v studenej vode!!!!! !!!!!Pri praní sa nesmie používať aviváž!!!!!! !!!!!Nedá sa sušiť v sušičke na bielizeň!!!!!!
Popis výrobku - Merino fusak z ovčej vlny:

Zimný fusak s možnosťou predĺženia spodným nánožníkom.
Využitie do všetkých typov kočíkov (klasické, športiaky, golfky).
Vonkajší poťah 100% polyester (vodoodpudivý, vodotesný), vnútorný poťah 100% Merino vlna, výplň otepľovacie rúno značky VALTHERM.
Fusak má uprostred zips a je možné ho celý roztvoriť.
Šnúrové sťahovanie okolo hlavičky.
Otvory na pretiahnutie troch aj päťbodových bezpečnostných popruhov zaisťujú bezpečné použitie aj sediacemu bábätku.
Vrecko na zadnej strane fixuje fusak proti posunutiu v kočíku pri polohe v sede.
Pranie v ruke, nepoužívať aviváž, nesušiť v sušičke, neodstreďovať.
Rozmery cca 90 x 50 cm bez nánožníka, 115 x 50 cm s nánožníkom.
Fusak vyrábame v SR.

Inovácia fusaku:

Upravený strih, ktorý umožňuje viac fusak stiahnuť okolo hlavy dieťaťa. Vrecko na schovanie vytiahnutej šnúrky po stiahnutí fusaku okolo hlavy. Lišty zabezpečujúce lepšiu izoláciu okolo zipsu pripájajúceho nánožník. Reflexná páska pozdĺž hlavného zipsu.

Rada od našej zákazníčky: Vlna má samočistiace schopnosti, preto ju vždy raz za čas vyluxujem a je stále pekná a jemná. Po vypraní už nikdy nie je tak hebká. Ďalšia rada od inej zákazníčky: Na Islande ma naučili čistiť vlnu v snehu. Keď napadne sneh - vyváľam v ňom výrobky z merino vlny, ktoré sú potom čisté a stále pekné.