ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Nepremokavé merino rukavice modré na kočík


23.81 Eur

  • nie je skladom
  • skladom u dodávaťela

  • 11692
  • Záruka 24 mesiacov

  • Výrobca: Kaarsgaren, www

  • Cena bez DPH 19.68 Eur
  • Cena s DPH 23.81 Eur
  • Popis

Nepremokavé merino rukavice modré na kočík

Nepremokavé merino rukavice modré na kočík

Jeden pár tmavomodrých rukavíc na všetky typy rukovätí kočíkov. Vonkajšia vrstva rukavíc je z nepremokavej plášťoviny, vo vnútri je vrstva otepľovacieho rúna a podšívka je z merino vlny. Na rukoväti v celku sa rukavičky navlečú a zapnú so zipsami, na oddelenej rukoväti golfových kočíkov sa rukavičky nasadia pripraveným otvorom a pripevnia sa gumičkou. Merino vlna je prírodný chlpatý materiál, ktorý má úžasné termoregulačné vlastnosti a dokáže hriať aj keď je mokrý. Vlastnosťou materiálu tiež je, že púšťa chĺpky (lenivá). Pokiaľ začne línať viac stačí rukávnik otvoriť a vnútorné merino povysávať vysávačom, pĺznutie potom ustane, alebo sa výrazne zníži. Keďže rukavice obsahujú vlnu neodporúča sa ich prať v práčke, ale ručne v studenej vode av prípravkoch na vlnu. Veľkosť je univerzálna, vyrobené v Českej republike.
Detailný popis produktu
Nepremokavé rukavice na kočík s merino vlnou vo vnútri

Jeden pár rukavíc na všetky typy rukovätí kočíkov. Rukavice poskytnú skvelý pocit pohody a tepla ako v daždi, tak aj v snehu, vetre aj zime. Vonkajšia vrstva rukavíc je z nepremokavej plášťoviny, vo vnútri je vrstva otepľovacieho rúna a podšívka je z merino vlny. Na rukoväti v celku sa rukavičky navlečú a zapnú so zipsami, na oddelenej rukoväti golfových kočíkov sa rukavičky nasadia pripraveným otvorom a pripevnia sa gumičkou. Merino vlna je prírodný chlpatý materiál, ktorý má úžasné termoregulačné vlastnosti a dokáže hriať aj keď je mokrý. Vlastnosťou materiálu tiež je, že púšťa chĺpky (lenivá). Pokiaľ začne línať viac stačí rukávnik otvoriť a vnútorné merino povysávať vysávačom, pĺznutie potom ustane, alebo sa výrazne zníži. Keďže rukavice obsahujú vlnu neodporúča sa ich prať v práčke, ale ručne v studenej vode av prípravkoch na vlnu. Vlna má samočistiace schopnosti, preto nie je nutné časté pranie, ale stačí vysatie vysávačom, alebo v zime vyklepať v snehu. Veľkosť je univerzálna, rukavice vyrábame v Českej republike.

!!!!!Prať ručne v studenej vode!!!!! !!!!!Pri praní sa nesmie používať aviváž!!!!!! !!!!!Nedá sa sušiť v sušičke na bielizeň!!!!!!
Materiálové zloženie:

Vonkajší poťah 100% polyester (vodoodpudivý, vodotesný, vetruvzdorný),
výplň otepľovacie rúno,
vnútorný poťah baránok z ovčej merino vlny.

Popis výrobku - rukavice na rukoväť kočíka

Vhodné pre všetky typy kočíkov.
Zaistí teplo a sucho rukou v daždi, snehu, vetre.
Rukavice sú nepremokavé a vetruvzdorné.
Univerzálna veľkosť.
Ručné pranie v studenej vode v prípravkoch na vlnu, nepoužívať aviváž ani sušičku, neodstreďovať.
Vyrábame v SR.

Merino vlna

Merino vlna je považovaná za jednu z najlepších a najjemnejších vĺn vôbec. Má výborné termoregulačné vlastnosti, poskytuje príjemné teplo ale zároveň nepôsobí nadmerné potenie. Je hodvábne jemná na dotyk. „Nehryzie“ preto je vhodná aj pre priamy kontakt s jemnou detskou pokožkou. Rovnako ako bavlna, merino vlna absorbuje vodu (až 1/3 svojej hmotnosti), ale na rozdiel od bavlny hreje aj keď je mokrá. Je prirodzene antibakteriálna obsahuje lanolín, ktorý má antibakteriálne vlastnosti. Je to prírodný materiál, ktorý je úplne biologicky odbúrateľný. Má veľké samočistiace schopnosti, preto nie je potrebné časté pranie. V prípade nutnosti odporúčame prať v ruke v prípravkoch na vlnu. Tak ako každý chlpatý materiál aj merino vlna púšťa chĺpky, nejedná sa o vadu materiálu, ale o jeho vlastnosť.
Návod na pranie merino rukavíc

Napustite nádobu studenou vodou a prilejte do nej odporúčané množstvo pracieho balzamu na vlnu. Rukavice rozopnite a ponorte do prác kúpeľa, nechajte vo vode 30 min. potom rukavice jemne premačkajte, potom vylejte prací kúpeľ a napustite čistú studenú vodu, rukavice jemne vo vode vypláchajte (jemne niekoľkokrát pritlačiť ku dnu), potom opäť vylejte vodu a rukavice nechajte 30 min. ležať na umývadle (odtečie z nich voda), potom ich jemne zrolujte, ale nestláčajte a nechajte zase odtiecť vodu, po ďalších 30 min., valec z rukavíc postavte a oprite v rohu umývadla či vane a nechajte zase pomaly odtekať vodu (nekrčíte ), až voda odtečie rozložte rukavice vo vodorovnej polohe na rozložený sušiak, alebo nejakú dosku a nechajte ich pomaly vyschnúť. Tento postup prania Vám zaručí, že budú vyzerať stále ako nové a chĺpky merino vlny nescuckovatí a nestvrdnú.

K rukaviciam je možné v rovnakej farbe kúpiť aj fusak do kočíka.