ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Odsávačka materského mlieka elektrická Solo


skladom 1 ks Odsávačka materského mlieka elektrická Solo - zväčšiť obrázok

149.30 Eur

  • skladom 1 ks
  • do 1-2 dní

  • 784070
  • Záruka 24 mesiacov

  • Výrobca: Medela, www

  • Cena bez DPH 123.39 Eur
  • Cena s DPH 149.30 Eur
  • Popis

Odsávačka materského mlieka elektrická Solo

Odsávačka materského mlieka elektrická Solo

Solo ™ je nová a vylepšená rada odsávačiek Medela Swing ™ novej generácie, navrhnutá pre dojčiace matky, ktoré hľadajú pohodlie a praktickosť vo svojom živote, bez toho aby obetovali účinnosť. Solo ™ využíva technológiu 2-Phase Expression®, ktorá vám umožňuje zmeniť sací rytmus z rýchleho na pomalší, napodobňujúci prirodzený rytmus dojčenia vášho dieťaťa. Solo ™ je vybavený lievikom PersonalFit Flex ™, ktorý sa ľahko zmestí okolo vašich pŕs, čo zvyšuje pohodlie pri odsávaní a až o 11,8% viac mlieka. Odsávačka materského mlieka Solo ™ je kompaktnejšia než Swing TM a má vstavanú dobíjaciu batériu s portom USB typu C, čo vám ušetrí čas a používanie bez dobíjania až po dobu šiestich pumpovacích sedenia. Solo ™ je jediná elektrická odsávačka mlieka s uzavretým systémom, ktorý zabraňuje preplneniu a zabraňuje vstupu materského mlieka do hadičiek a mechanizmu odsávačky. To zaisťuje bezpečnosť a čistotu odsatého mlieka a chráni prvky odsávačky pred poškodením.

Solo ™ - použitie odsávačky je veľmi jednoduché. Obsahuje len niekoľko častí, čo uľahčuje čistenie a inštaláciu. Vďaka intuitívnemu rozhraniu so 4 tlačidlami a 9 predprogramovaným nastavením sa táto elektrická odsávačka materského mlieka veľmi ľahko používa. Odsávanie mlieka kamkoľvek, dokonca aj bez napájania striedavým prúdom Vďaka revolučnému konektoru USB typu C sa vstavaná batéria odsávačky materského mlieka Solo ™ nabíja rýchlejšie ako port micro USB, čo vám umožní vykonať až šesť čerpacích relácií pri plnom nabití. Dvojfázová technológia Expression® v počiatočných fázach kŕmení vaše dieťa krátko saje, aby stimulovalo reflex vyhadzovanie mlieka. Ako mlieko začína prúdiť z prsníka, miera sania klesá na individuálnu úroveň v závislosti na dieťati.

Technológia čerpanie Medela 2 -Phase Expression® napodobňuje prirodzený rytmus sania vášho dieťaťa - spočiatku rýchlym stimulujúcim tokom mlieka, potom pomalším pre optimálny prietok. Lievik PersonalFit Flex Uhol otvorenia lievika 105 stupňov, mäkký okraj a oválny tvar pre lepšie prispôsobenie znamenajú, že lievik PersonalFit Flex ™ vyvíja menší tlak na hadičky na mlieko ako tradičné modely pre efektívnejšie čerpanie a väčšie pohodlie. Viac pohodlia pre vás, až o 11,8% viac mlieka pre vaše dieťa - klinicky prokázáno3. Uzavretý systém uzavretý systém zabraňuje vniknutiu materského mlieka do kanalizácie, pretekaniu a vstupe do expresného mechanizmu. To zaisťuje bezpečnosť a čistotu odsatého mlieka a chráni prvky odsávačky pred poškodením.

Obsah sady:
1 × pohonná jednotka Solo ™
1 × 150 ml fľaša so závitovým uzáverom
1 × stojan na fľašu
1 × konektor PersonalFit Flex ™
1 × lievik PersonalFit Flex ™ s veľkosťou 24 mm
1 × nabíjací kábel USB
1 × napájací adaptér USB
1 × užívateľská príručka Solo ™