ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Sklenená fľaša veľká 240 ml


skladom 1 ks Sklenená fľaša veľká 240 ml - zväčšiť obrázok

3.28 Eur

  • skladom 1 ks
  • do 1-2 dní

  • 777891
  • Záruka 24 mesiacov

  • Výrobca: Canpol Babies

  • Cena bez DPH 2.71 Eur
  • Cena s DPH 3.28 Eur
  • Popis

Sklenená fľaša veľká 240 ml

Sklenená fľaša veľká 240 ml

 

Fľaša Canpol babies s objemom 240 ml je vyrobená z varného skla. Veľmi dobre sa udržuje v čistote, je ale ťažká. Z týchto dôvodov je fľaša vhodná pre najmenšie deti, ktoré ešte nepijú z fľaše samé, ale sú kŕmené dospelou osobou. Podávaný pokrm nezanecháva na skle farebné stopy. Sklenená fľaša sa vyznačuje dlhou životnosťou – nematná. Spĺňa najvyššie požiadavky kvality. V štandardnom prevedení obsahuje silikónový cumlík s rýchlym prietokom.
width=130
Náhradné cumlíky a náustky nájdete v oddieli cumlíky a náustky.

Informácie o spôsobe použitia fľaše:
Pred prvým a každým ďalším použitím fľašu a jej jednotlivé diely dôkladne umyte a potom sterilizujte v parnom/elektrickom sterilizátore alebo vyvarte vo vriacej vode. Po použití očistite fľašu a cumlík od zvyškov pokrmu, vypláchnite a umyte v horúcej vode. Dlhšie vyváranie alebo tvrdá voda môžu spôsobiť vznik usadenín. Fľašu môžete umývať v umývačke riadu. Neodporúčame umývať v umývačke riadu cumlík, pretože používané umývacie prostriedky ho môžu poškodiť. Pred každým použitím výrobok dôkladne skontrolujte. Pri prvých známkach opotrebenia alebo poškodenia už výrobok ďalej nepoužívajte – vymeňte ho za nový. Skontrolujte, či pokrm nevyteká z pod skrutkovacieho viečka. Pokiaľ ohrievate pokrm v mikrovlnnej rúre, nezabudnite, že fľaša musí byť otvorená. Ohrievaniu v mikrovlnnej rúre venujte zvýšenú pozornosť. Vždy dôkladne premiešajte ohriaty pokrm a skontrolujte jeho teplotu pred podaním dieťaťu.

Návod na použitie cumlíka:
Pred prvým a každým ďalším použitím cumlík umyte v teplej vode. Pred prvým použitím ho z hygienických dôvodov sterilizujte vo vriacej vode asi 5 minút. Umývajte pred každým použitím. Nepoužívajte žiadne chemické dezinfekčné prípravky! Pred každým použitím skontrolujte kvalitu cumlíka. Venujte cumlíku zvýšenú pozornosť potom, čo dieťaťu vyrastú prvé zúbky.