ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Šuštiaca hračka s klipom zajačik sivá


skladom 1 ks Šuštiaca hračka s klipom zajačik sivá - zväčšiť obrázok

24.96 Eur

  • skladom 1 ks
  • do 1-2 dní

  • 784920
  • Záruka 24 mesiacov

  • Výrobca: Whisbear, www

  • Cena bez DPH 20.63 Eur
  • Cena s DPH 24.96 Eur
  • Popis

Šuštiaca hračka s klipom zajačik sivá

Šuštiaca hračka s klipom zajačik sivá

 

Humming Bunny v cestovnej verzii je múdra a šikovná šuštiaca hračka navrhnutá tak, aby bezpečne sprevádzala tých najmenších od prvých dní života. Vďaka malým rozmerom a funkčnému klipu si ho vezmete na akýkoľvek výlet. Môžete ho ľahko zavesiť na okraj kočíka alebo autosedačky, čo vášmu dieťaťu kedykoľvek poskytne zdravý spánok.

Šuštiace zariadenie umiestnené vo vnútri hračky vydáva ružový zvuk, ktorý je pre dieťa bezpečný po dobu 40 minút. Zvuk pripomína dieťaťu priateľské zvuky z bruška matky a uľahčuje zaspávanie dojčiat. Vďaka funkcii „Soft Start / Soft Stop“ sa ružový šum jemne a postupne zapína a vypína. Hlasitosť hluku môžete upraviť tak, aby vyhovovala potrebám vášho dieťaťa.

Šuštiace hračky Whisbear prešli testami bezpečnosti hračiek a sú vhodné pre dojčatá od prvého dňa života. Taký priateľ s vami zostane roky! Výrobky Whisbear, ako prvé šuštiace hračky v Poľsku, získali kladné stanovisko Ústavu pre matku a dieťa pre deti s ťažkým zaspávaním. Ústav overuje výrobky z hľadiska všeobecnej, zdravotnej a vývojovej bezpečnosti. Hračky a elektronické zariadenia WHISBEAR sú testované a certifikované v súlade s bezpečnostnými normami platnými na jednotlivých globálnych trhoch, vrátane európskych a USA. Testy sa vykonávajú priebežne v certifikačných orgánoch: TÜV Rheinland, CTT, J.S. Hamilton, UL Underwriters Laboratories, Communications Institute a Komag.

Po vybratí šuštiaceho zariadenia je možné hračku bezpečne umyť. Vzhľadom na sponu sa odporúča ručné umývanie. Pre plnú prevádzku šuštiacej hračky sú potrebné tri batérie AAA. Batérie nie sú súčasťou zakúpeného produktu. Pred použitím si prosím prečítajte návod na použitie!

Technické údaje
Rozmery: hučiaca hračka: 13 x 8 x 2,5 cm
Stuha so sponou: 15,5 cm
Zariadenie vyžarujúce hluk: 7 x 2,3 cm
Balenie: 23 x 17,5 x 3 cm
Hmotnosť: 0,175 kg