ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Šuštiaca hračka s klipom medvedík 13 cm biela


skladom 1 ks Šuštiaca hračka s klipom medvedík 13 cm biela - zväčšiť obrázok

24.96 Eur

  • skladom 1 ks
  • do 1-2 dní

  • 784921
  • Záruka 24 mesiacov

  • Výrobca: Whisbear, www

  • Cena bez DPH 20.63 Eur
  • Cena s DPH 24.96 Eur
  • Popis

Šuštiaca hračka s klipom medvedík 13 cm biela

Šuštiaca hračka s klipom medvedík 13 cm biela

 

Humming Bear v cestovnej verzii je múdra a šikovná šuštiaca hračka navrhnutá tak, aby bezpečne sprevádzala tých najmenších od prvých dní života. Vďaka malým rozmerom a funkčnému klipu si ho vezmete na akýkoľvek výlet. Môžete ho ľahko zavesiť na okraj kočíka alebo autosedačky, čo vášmu dieťaťu kedykoľvek poskytne zdravý spánok. Šuštiace zariadenie umiestnené vo vnútri hračky vydáva ružový zvuk, ktorý je pre dieťa bezpečný po dobu 40 minút. Zvuk pripomína dieťaťu priateľské zvuky z bruška matky a uľahčuje zaspávanie dojčiat.

Vďaka funkcii „Soft Start / Soft Stop“ sa ružový šum jemne a postupne zapína a vypína. Hlasitosť hluku môžete upraviť tak, aby vyhovovala potrebám vášho dieťaťa. Funkčný klip a malá veľkosť hračky robia z medvedíka z kolekcie Friends of Whisbear perfektného spoločníka na akýkoľvek výlet. Môžete ho ľahko zavesiť, bez strachu, že sa stratí. Šustiace hračky Whisbear prešli testami bezpečnosti hračiek a sú vhodné pre dojčatá od prvého dňa života. Výrobky Whisbear, ako prvé šustiace hračky v Poľsku, získali kladné stanovisko Ústavu pre matku a dieťa pre deti s ťažkým zaspávaním. Ústav overuje výrobky z hľadiska všeobecnej, zdravotnej a vývojovej bezpečnosti.

Po vybratí hučiaceho zariadenia je možné hračku bezpečne umyť. Vzhľadom k spone sa odporúča ručné pranie Pre plnú prevádzku hučiacej hračky sú potrebné tri batérie AAA. Batérie nie sú súčasťou zakúpeného produktu Pred použitím si prosím prečítajte návod na použitie.

Rozmery
Hučiaca hračka: 13 x 8 x 2,5 cm
Stuha so sponou: 15,5 cm
Zariadenie vyžarujúce hluk: 7 x 2,3 cm
Balenie: 23 x 17,5 x 3 cm
Hmotnosť: 0,175 kg