semená na kľúčiky brokolica 10g

Pridať do nákupného zoznamu (0)
Hodnotenie
Hodnotenie

Klíčky brokolice patrí medzi chuťovo pikantnejšiu klíčky. Patrí medzi najprospešnejšie pre ľudský organizmus. V priebehu klíčenia látky obsiahnuté v semienkach sa premieňajú na látky veľmi ľahko vstrebateľné ľudským organizmom. Bohatý zdroj vitamínu A, V B1, PP, rady ďalších mikroelementov a minerálnych látok dôležitých pre fungovanie ľudského organizmu, ako sú, fosfor, vápnik, železo a magnézium, enzýmy a iných, posilňujúcich telo látok. Hlavnou silou klíčkov brokolice je ale látka sulforafan, ktorá podstatným spôsobom znižuje riziko rakovinových ochorení a jej množstvo v klíčkoch je 200x väčšia, než v brokolici samotnej. Tieto klíčky by mali byť neoddeliteľnou súčasťou jedálnička ľudí, ktorí sú rakovinou (napríklad pracovným prostredím) ohrozenia alebo rakovinu už majú. Zvyšujú odolnosť imunitného systému a obsahujú antibakteriálne zložky ktoré ničia baktérie Helicobacter pylori, ktorá spôsobuje zápaly žalúdka typu B a vredy.

Klíčky brokolice sú vhodné pre pikantné šaláty, tvarohové nátierky, do bagiet, k syrom alebo k posypanie zemiakov, ako príloha k hlavným jedlám

Odporúčame ako na priamu konzumáciu, tak aj k ďalšiemu spracovaniu.

semená na kľúčiky brokolica 10g

Klíčky brokolice patrí medzi chuťovo pikantnejšiu klíčky. Patrí medzi najprospešnejšie pre ľudský organizmus. V priebehu klíčenia látky obsiahnuté v semienkach sa premieňajú na látky veľmi ľahko vstrebateľné ľudským organizmom. Bohatý zdroj vitamínu A, V B1, PP, rady ďalších mikroelementov a minerálnych látok dôležitých pre fungovanie ľudského organizmu, ako sú, fosfor, vápnik, železo a magnézium, enzýmy a iných, posilňujúcich telo látok. Hlavnou silou klíčkov brokolice je ale látka sulforafan, ktorá podstatným spôsobom znižuje riziko rakovinových ochorení a jej množstvo v klíčkoch je 200x väčšia, než v brokolici samotnej. Tieto klíčky by mali byť neoddeliteľnou súčasťou jedálnička ľudí, ktorí sú rakovinou (napríklad pracovným prostredím) ohrozenia alebo rakovinu už majú. Zvyšujú odolnosť imunitného systému a obsahujú antibakteriálne zložky ktoré ničia baktérie Helicobacter pylori, ktorá spôsobuje zápaly žalúdka typu B a vredy.

Klíčky brokolice sú vhodné pre pikantné šaláty, tvarohové nátierky, do bagiet, k syrom alebo k posypanie zemiakov, ako príloha k hlavným jedlám

Odporúčame ako na priamu konzumáciu, tak aj k ďalšiemu spracovaniu.

Diskusia

Máte otázku, pochvalu či pripomienku?
Diskutujte o tomto produkte.