ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Autosedačka CONVERT ROSE 0-36 kg čierna


ZĽAVA15 % skladom 1 ks Autosedačka CONVERT ROSE 0-36 kg čierna - zväčšiť obrázok

240.00 Eur Zľava 15 %

204.14 Eur

  • skladom 1 ks
  • do 1-2 dní

  • 786747
  • Záruka 24 mesiacov

  • Výrobca: Easy Go, www

  • Pôvodná cena 240.00 Eur
  • Zľava 15 %

  • Cena bez DPH 168.71 Eur
  • Cena s DPH 204.14 Eur
  • Popis

Autosedačka CONVERT ROSE 0-36 kg čierna

Autosedačka CONVERT ROSE 0-36 kg čierna

Autosedačka EASYGO CONVERT (pre deti od 0 do 36 kg, skupina 0, I, II, III) otočná o 360 ° RWF do 18 kg, ISOFIX Autosedačka Convert od Easygo je pohodlné a bezpečné riešenie pre vaše dieťa od narodenia do 36 kg. Convert je jednou z najuniverzálnejších autosedačiek na trhu. Integrovaná základňa ISOFIX minimalizuje možnosť chyby pri inštalácii sedačky v aute a možnosť prepravy dieťaťa do 18 kg proti smeru jazdy je v súlade s najnovšími výsledkami bezpečnostných testov, ktoré jasne ukazujú, že táto poloha je optimálna. Pri preprave dieťaťa v polohe proti smeru jazdy je extrémne nebezpečný efekt trhnutia hlavy dieťaťa dopredu pri čelnej zrážke, zrážke alebo dokonca núdzovom brzdení. Pamätajte, že krčné svaly dieťaťa nie sú tak vyvinuté ako u dospelých. Autosedačky RWF do 18 kg umožňujú prepravu dieťaťa pospiatky, často až do 4 rokov. Kvalitu autosedačky Convert potvrdzuje 5-ročná záruka výrobcu. Convert by Easygo je taktiež extrémne pohodlná a funkčná sedačka.

Vďaka funkcii otáčania o 360 ° je sedačka pohodlná nielen pre vaše dieťa, ale aj pre vás. Umiestnenie dieťaťa nebolo nikdy tak jednoduché. Otočte sedačku bokom k dverám auta, posaďte dieťa a potom jedným pohybom nastavte sedačku proti smeru alebo dopredu v závislosti od hmotnosti dieťaťa. Autosedačka Convert má 4-smerné nastavenie sklonu. Pozície 1 až 3 sú pre deti obrátené v smere jazdy, zatiaľ čo poloha 4 je najviac naklonená poloha pre deti do 18 kg obrátené proti smeru jazdy. Autosedačka Convert rastie s vašim dieťaťom. Systém redukčných vložiek a viacstupňové výškové nastavenie chrbtovej a hlavovej opierky umožňujú použitie detskej sedačky od narodenia až do 36 kg. Convert je jednou z najuniverzálnejších autosedačiek na trhu, čo z nej zároveň robí extrémne ekonomické riešenie, pretože môže byť bezpečne používané mnoho rokov.

RWF do 18 kg - preprava proti smeru jazdy možná od narodenia do 18 kg. Bezpečnostné testy ukazujú, že najbezpečnejším spôsobom prepravy dieťaťa v aute je sedačka RWF (proti smeru jazdy). Otočenie o 360 ° - Convert je otočné sedadlo, čo znamená, že jeho škrupinu je možné nastaviť do štyroch polôh: vpredu, vzadu a zo strany na stranu.…