ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Bambusová miska s prísavkou a lyžičkou hlboká 250 ml modrá


23.81 Eur

  • skladom 1 ks
  • do 2-3 dní

  • 785205
  • Záruka 24 mesiacov

  • Výrobca: Eco Rascals, www

  • Cena bez DPH 19.68 Eur
  • Cena s DPH 23.81 Eur
  • Popis

Bambusová miska s prísavkou a lyžičkou hlboká 250 ml modrá

Bambusová miska s prísavkou a lyžičkou hlboká 250 ml modrá

 

EKORASKÁLY modrá bambusová miska s prísavkou na kŕmenie dojčiat a batoliat od 6 m

Je vyrobená z bambusu, čo je materiál, ktorý je organický, recyklovateľný, biologicky rozložiteľný, pestovaný a zozbieraný bez použitia pesticídov. Má super prísavku, odnímateľná silikónová prísavka je dodávaná v piatich hlavných farbách eco rascals™ a pracuje na vzduchotesnom mechanizme, ktorý zaisťuje, že sa pevne prilepím na všetky povrchy, stoly, dosky stola a vysoké stoličky na kŕmenie. Navyše je taká malá, že sa zmestí na najužšie stoličky na kŕmenie. Ľahko sa čistí a pôsobí prirodzene. Je vhodný pre malé deti a ďalšie. Pre tých, ktorí jedia tekuté jedlá. Môžete tiež odstrániť prísavku a staršie ju budú používať tak dlho, ako budete chcieť. Pre mladých, na desiatu alebo na kempovanie alebo záhradné potreby. Perfektný ako praktický suvenír z detstva. Má optimálne profilované hrany pre najvyšší komfort použitia pre najmenších.

Odnímateľné silikónové sacie základne a lyžičkové podávače sú vyrobené zo 100% silikónu schváleného FDA, žiadny plast, BPA, PVC, olovo a ftaláty. Pokyny pre večnú vodu s mydlom alebo jemným bublinkovým kúpeľom a opláchnite. Neumývajte prírodný bambusový riad v umývačkách, potom to s nami bude mnoho rokov. Nepoužívajte bambusový riad v mikrovlnnej rúre, rúre, sterilizátore, umývačke riadu alebo mrazničke - môže sa zdať, že robí dobre, ale bez ošetrenia vydrží dlhšie. Ak ich používajú malé deti, mali by byť používané vždy pod dohľadom dospelých. Silikónové lyžičky sú na čistenie vyberateľné. Sledujte prosím spotrebu. Bez BPA, bez ftalátov, bez melamínu, bez mikroplastov. Zdieľame našu hlbokú vášeň pre znižovanie spotreby plastov a vedeli sme, že chceme vyvinúť produkt, ktorý by bol úplne bez plastov, udržateľný a biologicky rozložiteľný. NULOVÝ / MENEJ ODPAD.

Rozmery: 12,6 cm x 12,6 cm x 7 cm. Kapacita 250 ml.

V mene vášho dieťaťa, jeho rovesníkov a budúcich generácií by sme vám chceli poďakovať, že ste si nevybrali iný plastový výrobok. Preto sme vybrali bambus. Bambusová tráva zreje za päť rokov, oveľa viac ako akýkoľvek drevený výrobok. Staráme sa o vás, vaše deti a našu planétu.