ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Bezdrôtová opatrovateľka LUI IP


72.09 Eur

  • skladom u dodávaťela
  • do týždňa

  • 5905189
  • Záruka 24 mesiacov

  • Výrobca: Neno

  • Cena bez DPH 59.58 Eur
  • Cena s DPH 72.09 Eur
  • Popis

Bezdrôtová opatrovateľka LUI IP

Na používanie zariadenia potrebujete iba telefón s prístupom na internet, čo vám umožní sledovať aktivitu vášho bábätka odkiaľkoľvek na svete. Zariadenie je vybavené nočnou lampou, teplotným senzorom a obojsmernou komunikáciou, čo vám umožní nielen počuť plač vášho bábätka, ale aj s ním hovoriť cez váš smartfón. Opatrovateľka má tiež nočný režim a vstavané uspávanky a biely šum. Súčasťou sady je flexibilný držiak, ktorý umožňuje jednoduchú a rýchlu inštaláciu zariadenia.

Poznámka: Neno Lui je k dispozícii v dvoch verziách umiestnenia teplotného senzora: na hornej strane kamery alebo s napájacím káblom. Táto zmena nemá vplyv na funkčnosť zariadenia.

Pestúnka integrovaná s telefónnou aplikáciou

Predstavujeme vám Neno Lui - modernú elektronickú opatrovateľku s Wi-Fi ovládanú pomocou aplikácie Tuya vo vašom smartfóne, ktorá vám umožní sledovať svoje bábätko aj mimo domova. Aplikácia ponúka mnoho možností - umožňuje používať viac zariadení súčasne - nielen opatrovateľku, ale aj ďalšie vybavenie chytré domácnosti. Toto pohodlné riešenie znamená, že môžete ovládať niekoľko zariadení z jedného telefónu.

Vďaka opatrovateľke Lui si môžete prezerať izbu svojho dieťaťa, nech ste kdekoľvek - v práci alebo v obchode. Náhľad kamery môžete tiež zdieľať s kýmkoľvek chcete a snímka bude vysielaná naživo.

Jedinečná farba púzdra

Opatrovateľka Neno Lui v tvare medvedíka priťahuje pozornosť svojim atraktívnym vzhľadom. Pastelové, jemné zelené púzdro je dokonalým prvkom vybavenia detskej izby vášho dieťaťa.

Nočná lampa

Opatrovateľka Neno Lui je vybavená pohodlnou nočnou lampičkou, ktorú môžete používať vy aj vaše bábätko. Ak sa vaše dieťa bojí spať v úplnej tme, lampa zabudovaná do opatrovateľky jemne osvetlí izbu a uľahčí zaspávanie.

Meranie teploty

Neno Lui má zabudovaný teplotný senzor, vďaka ktorému môžete ľahko regulovať teplotu v izbičke vášho bábätka. Meranie sa zobrazí v aplikácii na vašom smartphonu.

Zachytenie okamihov

Naša pestúnka vám umožňuje fotografovať a nahrávať snímky. Môžete tak zachytiť tie najkúzelnejšie okamihy v živote vášho dieťaťa. Fotografie a videá môžete pohodlne ukladať na microSD kartu – zariadenie podporuje tento formát až do 128 GB.

Lui a biely šum

Neno Lui tiež umožňuje hrať uspávanky a biely šum. To všetko, aby vaše bábätko mohlo pokojne a príjemne zaspávať.

Požadovanú farbu upresnite v poznámke objednávky.