ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Detská drevená kuchynka s príslušenstvom ružová


ZĽAVA31 % Detská drevená kuchynka s príslušenstvom ružová - zväčšiť obrázok

142.00 Eur Zľava 31 %

97.79 Eur

  • skladom u dodávaťela
  • do týždňa

  • 785951
  • Záruka 24 mesiacov

  • Výrobca: Viga, www

  • Pôvodná cena 142.00 Eur
  • Zľava 31 %

  • Cena bez DPH 80.82 Eur
  • Cena s DPH 97.79 Eur
  • Popis

Detská drevená kuchynka s príslušenstvom ružová

Detská drevená kuchynka s príslušenstvom ružová

Séria hračiek PolarB sa rozširuje o nové produkty, ktoré potešia nielen svojimi farbami. Hračky skvele doplnia vaše existujúce hračky na varenie a domáce hranie.
Kuchyne Viga sú vysnívaným kúskom nábytku pre malého kuchára. Deti napodobňujú svojich rodičov – preto chcú pripravovať pochúťky pre celú rodinu rovnako ako mamička, teta alebo babička.

Spoločná príprava jedál je skvelý spôsob, ako sa učiť hrou. Každá kuchyňa má drez, rúru a sporák, kde si môžete pripraviť svoje obľúbené jedlá pre celú rodinu.
Pripravujte s dieťaťom domáce jedlá! Postavte hrniec na sporák a pripravte akékoľvek jedlo pre bábiky a medvedíky. Sporák je plne vybavený potrebným príslušenstvom na varenie.
Riad môžete umývať v dreze a znova variť, koľko chcete. Varič bude skvelým doplnkom k vášmu existujúcemu riadu a sadám na krájanie – ktoré je možné ľubovoľne kombinovať. Mamička určite malému kuchárovi požičia pár formičiek na muffiny a ďalšie.
Skvelá detská kuchynská hracia súprava, vďaka ktorej môžu deti variť a pripravovať chutné jedlá pre rodinu alebo priateľov. Ak sa naučíte používať kuchynské náradie a pritom sa bavíte, je možné v deťoch dokonale stimulovať kreatívne myslenie a predstavivosť.
Otočte gombíkom na korenie v pohári so zvukom „cvaknutia“ a vnímajte, ako to funguje.
Hodiny s pohyblivými ručičkami v hornej časti sady ukazujú určitý realizmus. S týmito hodinami sa deti môžu naučiť merať čas.
Úložný priestor pod umývadlom je dostatočne veľký, aby si deti mohli uložiť svoje vlastné jedlo. Je to skvelá príležitosť, aby sa vaše dieťa hrou naučilo zodpovednosti za vlastný neporiadok a upratovanie.
Sada pomáha rozvíjať záujmy a učiť sa vareniu – je možné, že vaše dieťa získa titul rodinného MasterChefa.

Súprava obsahuje:
- Hrniec s pokrievkou
- Panvica so sadenými vajcami
- Lyžica
- Prelamovaná špachtľa
- Špachtľa
- Nádoby so soľou a korením
- Hodiny s pohyblivými ručičkami
- 4 pohyblivé gombíky
- Kapucňa
- Rúra
- Dva horáky
- Kovové umývadlo

Séria hračiek PolarB bola vytvorená, aby splnila očakávania rodičov, ktorí chcú, aby ich deti rozvíjali svoje zručnosti hrou.

Celé je vyrobené z lakovaného dreva a natreté netoxickými farbami v polárnych farbách, ktoré uspokoja každého užívateľa a doprajú veľa zábavy.
Našou prioritou je bezpečnosť a kvalita výrobkov, ktoré ponúkame, a preto dbáme na to, aby farby, ktoré používame na maľovanie našich hračiek, boli netoxické a spĺňali bezpečnostné normy (EN71 a ASTM).

Hračka je určená pre deti od 2 rokov.

Veľkosť balenia:
dĺžka: 597 mm x výška: 375 mm x šírka: 130 mm

Rozmery produktu:
dĺžka: 600 mm x výška: 810 mm x šírka: 300 mm