ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Detská sonická zubná kefka GIO giraffe ružová


23.52 Eur

  • nie je skladom
  • skladom u dodávaťela

  • 784435
  • Záruka 24 mesiacov

  • Výrobca: Innogio, www

  • Cena bez DPH 19.44 Eur
  • Cena s DPH 23.52 Eur
  • Popis

Detská sonická zubná kefka GIO giraffe ružová

Detská sonická zubná kefka GIO giraffe ružová

 

Sonická zubná kefka GIOgiraffe chráni jemné detské zuby pred tvorbou škodlivého kazu a stará sa o zdravie ďasien. Je vybavený dvojminútovým časovačom, ktorý každých 30 sekúnd signalizuje nutnosť presunu do ďalšej štvrtiny zubného oblúku. Sada obsahuje ďalšiu, vymeniteľnú čistiacu hlavu, aby ste si snehobiely úsmev užívali ešte dlhšie. Unikátny a originálny trojrozmerný silikónový povrch je príjemný na dotyk a poskytuje pohodlné uchopenie a žiariacu hlava v 7 farbách nabáda deti, aby siahli po kefky. Mäkké štetiny hlavy z materiálu. DuPont so zaoblenou špičkou sa vyznačujú odolnosťou proti poškodeniu a opotrebeniu, zaisťujúce dôkladné a jemné čistenie detských zubov. Veľkosť hlavy je prispôsobená deťom od 2 do 12 rokov. GIO giraffe má 4 predprogramované režimy napájania, ktoré podporujú správne čistenie zubov v každom veku: prvý režim - 7 farieb, druhý režim - jemné čistenie, štandardné čistenie a silné čistenie. Unikátny dizajn štetca. Farebné osvetlenie a veselý dizajn v tvare zvieratiek spôsobí, že si deti rady čistí zuby a vypestujú si zdravý návyk. Ľahká a ergonomická rukoväť uľahčuje deťom začať s vlastnou ústnou hygienou a silikónový povrch zabraňuje skĺznutiu kefky.

AKO POUŽÍVAŤ ELEKTRONICKÚ ZUBNÚ KEFKU SONIC?
Nasaďte kefovú hlavu na držiak stlačením nadol. Zubnú pastu vytlačte na štetiny kefky, aby neskĺzla. Spustite zariadenie a vyčistite si zuby. Chcete -Li vybrať správny režim, stlačte tlačidlo napájania. Ústa vypláchnuť vodou. Po čistení zubov kefku dôkladne opláchnite vodou.

Funkcia pamäte. Napájanie 1 x AAA batérií. Na jednu batériu funguje až 3 mesiace. Sada obsahuje vymeniteľnú čistiacu hlavicu 2 minútový časovač. Vodotesný stupeň IPX7. Silikónová rukoväť. Určené pre deti od 2 do 12 rokov. Svieti v 7 farbách.

TECHNICKÉ ÚDAJE
Rozmery produktu (D x Š x V) 7,5 x 3,7 x 20 cm