ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Elektronický ohrievač fliaš HONEY NATURAL NURSING sivá


38.28 Eur

  • skladom u dodávaťela
  • do týždňa

  • 786590
  • Záruka 24 mesiacov

  • Výrobca: Baby Ono, www

  • Cena bez DPH 31.64 Eur
  • Cena s DPH 38.28 Eur
  • Popis

Elektronický ohrievač fliaš HONEY NATURAL NURSING sivá

Elektronický ohrievač fliaš HONEY NATURAL NURSING sivá

Elektronický ohrievač HONEY umožňuje presne ohrievať mlieko vo fľašiach, hotové jedlá v pohároch a rozmrazovať, zatiaľ čo funkcia sterilizácie umožňuje naparovať cumlíky, fľaše a drobné príslušenstvo. Kombinácia dvoch funkcií v jednom zariadení je možná vďaka širokému teplotnému rozsahu. MED má 4 základné programy, ktoré umožňujú ohriať jedlo na správnu teplotu pri zachovaní čo najväčšej nutričnej hodnoty, a tiež sterilizačný program.

1. rozmrazovací program - určený predovšetkým na rozmrazovanie mrazeného materského mlieka; pomaly a bezpečne zvyšuje teplotu, aby si jedlo zachovalo čo najviac svojich vlastností. Pracovná doba 35 minút. Predvolený teplotný rozsah je 40 °C. Rozsah regulácie 37-44 °C.
2. ohrev mlieka – vyhradený režim pre prírodné mlieko, pracovný čas 12 min. Predvolený teplotný rozsah je 40 °C. Rozsah regulácie 37-44 °C.
3. zahrievanie sušeného mlieka / náhradky mlieka, pracovný čas 12 min. Predvolený teplotný rozsah je 50 °C. Rozsah regulácie 45-59 °C.
4. ohrievanie pohárov s jedlom/hustým jedlom, napr. kašou. Pracovný čas 12 min. Predvolený teplotný rozsah je 70 °C. Rozsah regulácie 70-90 °C.
5. sterilizačný program - určený na naparovanie riadu (fľaše, poháre, nádoby, príslušenstvo) - za účelom vytvorenia vhodnej ochrannej bariéry. Pracovný čas 2 min. Teplota 100 °C

Charakteristickým znakom ohrievača HONEY je nielen široká funkčnosť produktu, ale aj veľmi atraktívny dizajn, ktorý úspešne zapadne do módneho dizajnu interiéru. Veľkosť zariadenia tiež znamená, že ho možno ľahko zbaliť do tašky, takže je vždy po ruke.

Vlastnosti
Po ukončení programu sa automaticky prepne do režimu udržiavania teploty. Špeciálny systém chráni zariadenie pred prehriatím – po odparení vody sa automaticky vypne. Veľký displej a intuitívny dotykový panel uľahčujú výber programu a úpravu teploty. Elektronický ohrievač je vhodný pre všetky typy fliaš a pohárov. Bol vyrobený z odolných a bezpečných materiálov, čo zaisťuje najvyššiu kvalitu a bezpečnosť produktu.

Technické dáta
Rozmery ohrievača: 13 x 13 x 15cm.
Vnútorný priemer 9,8 cm vnútorná hĺbka 8,6 cm.

 

Rozmery košíka:
- vnútorný priemer 9,3 cm,
- vnútorná hĺbka 8,5 cm.