ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Hracia deka s hrazdou BOHO CHIC


108.61 Eur

  • nie je skladom
  • skladom u dodávaťela

  • 782238
  • Záruka 24 mesiacov

  • Výrobca: Tiny Love, www

  • Cena bez DPH 89.76 Eur
  • Cena s DPH 108.61 Eur
  • Popis

Hracia deka s hrazdou BOHO CHIC

Hracia deka s hrazdou BOHO CHIC

 

Módny dizajn a jedinečná farebná paleta kolekcie Boho Chic doplní interiér vášho domova a vytvorí príjemný priestor a podporia vrodenú schopnosť objavovať a rozvíjať vaše malé. Zábavná a módna podložka pre dojčatá, ktorá vášmu dieťaťu poskytne až 20 kreatívnych činností podporujúcich všetky vývojové zručnosti. Dvojito polstrovaná, mäkká vzdelávacia podložka s hračkami, vyrobená z vysoko kvalitných materiálov, spojená s dreveným stojanom, odnímateľná a vybavená okúzľujúcimi príveskami. Každý prívesok možno oddeliť, premiestniť a stojan možno oddeliť od podložky. Sada s podložkou obsahuje karty s mesiacmi, ktoré vám pomôžu zaobstarať krásne fotografie prvého roku života vášho dieťaťa a vytvoriť tak rozkošné suveníry. Na zadnej strane karty je vývojový tip, ktorý vám pomôže zistiť viac o vývoji vášho dieťaťa v danom mesiaci.

Súčasťou: Hudobný leňoch, ktorý hrá tri jemné melódie. Kolotoč so šuštiacimi listami eukalyptu v čiernobielych vzoroch. Kvetina z rôznych látok a hrkálky v strede. Lapač snov v zrkadle. Voľne stojaci drevený stojan. Dvojito polstrovaná podložka (možno prať v práčke). Plyšový prívesok koala s hrkálkou. Jednoduchá montáž - nie je potrebné žiadne náradie. Tri prstene s hrkálkou a saténovými stužkami.

JEMNÉ MOTOROVÉ ZRUČNOSTI A ZMYSLY
Farby, textúry a zvuky budú stimulovať zmysly vášho dieťaťa od prvých dní. Skvelá zbierka hračiek povzbudí vaše dieťa, aby trávilo viac času ležaním na bruchu. Ležiaci na chrbte môže dieťa cvičiť koordináciu ruka-oko tým, že sa snaží dosiahnuť prsteňov.

Tento produkt vyvíja nasledujúce komponenty
Zmysly - množstvo hračiek, textúr, farieb, zvukov a rôznych prvkov stimuluje sluch a dotyk.
Jazyk a komunikácia - podložka má mnoho funkcií a povzbudzuje rodičov, aby s dieťaťom hovoril tým, že ukazuje na rôzne prvky podložky a podporuje jeho rozvoj komunikačných a jazykových schopností.
Predstavivosť a kreativita - rozkošné postavy a aktivačné prvky rohože otvárajú svet fantázie. Využite toho a rozprávajte deťom krátke príbehy.
Pohyby celého tela - zrkadlo, šušťanie prvkov, list na hranie alebo vtipné zvuky pomôžu predĺžiť čas na bruchu a zlepšiť rozvoj motoriky.
Emocionálne a sociálny rozvoj - rozkošná koala a veľké oči leňochod sústredí pozornosť dieťaťa a umožní mu sústrediť sa na vonkajšie podnety a podporovať jeho emočný a sociálny rozvoj.
Asociácia - zasiahnutie hudobného prívesku, aby sa začalo dieťa hrať, pomáha porozumieť vzťahu príčina - následok u dieťaťa a podporuje jeho kognitívny vývoj.