ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Dojčiaci vankúš Relax bavlna 190 cm lúka


33.57 Eur

  • skladom u dodávaťela
  • do týždňa

  • 785344
  • Záruka 24 mesiacov

  • Výrobca: Baby Matex, www

  • Cena bez DPH 27.74 Eur
  • Cena s DPH 33.57 Eur
  • Popis

Dojčiaci vankúš Relax bavlna 190 cm lúka

Vankúš Relax z bavlnenej látky pre mamičku a dieťa od BabyMatex je ideálny na tehotenstvo, kŕmenie i relaxáciu. Antialergické perlové mikrogranule v ňom obsiahnuté zaisťujú správne polohovanie bábätka.

Počas tehotenstva:
Keď sa v posledných mesiacoch tehotenstva bruško stále zväčšuje a ležanie na ňom je často nemožné a ležanie na chrbte môže spôsobiť abnormálne prekrvenie telíčka vášho bábätka, veľký originálny vankúš Relax od BabyMatex spoľahlivo stabilizuje polohu na boku vášho bábätka. telo.
V noci a pri pravidelnom odpočinku ju možno umiestniť na prednú aj zadnú časť tela.
Podložením nožičiek a bruška sa odľahčia chrbtici, takže budúce mamičky môžu pohodlne spať a pri uložení vzadu chránia pred nechcenými kotúčmi na chrbte.

Pri kŕmení:
Vankúš Relax od BabyMatex je dokonalým pomocníkom.
Už v prvých dňoch dojčenia sa často objavujú rôzne neduhy. Patrí medzi ne predovšetkým natiahnutie chrbtových a krčných svalov a tiež poranenia bradaviek v dôsledku zlej polohy dieťaťa. Navyše môže dôjsť k natiahnutiu dolnej časti chrbta, ktoré vás môže trápiť aj dlho po pôrode.
Vankúš BabyMatex Relax umožní mamičkám voľné dojčenie tým, že výrazne uvoľní tlak na paže, ramená, krk a chrbát. Perličková výplň udržuje stabilnú a pohodlnú polohu matky a dieťaťa pri kŕmení bez ohľadu na to, či je dieťa kŕmené v sede alebo v ľahu. Vankúš môžete využiť aj ako oporu pre chrbát, umiestniť ho do tvaru podkovy ako spredu, tak z boku.

Počas odpočinku:
Vankúš Relax od BabyMatex je úľavou pre unavenú chrbticu.
Hodí sa pre pohodlný odpočinok poležiačky so zdvihnutými nohami alebo ako opora chrbta pri sledovaní televízie alebo čítaní. Dá sa využiť aj ako „hniezdočko“ pre bábätko a pomôcka pri prvých pokusoch o samostatné sedenie.
Všetkým mamičkám garantujeme špičkový výrobok s dlhou životnosťou a najvyšším štandardom, s ktorým sa budú cítiť pohodlne, či už pri kŕmení dieťaťa alebo pri odpočinku.

Výrobok je certifikovaný podľa Oeko Tex Standard 100 triedy I.
Vonkajšia dĺžka: 190 cm.
Zloženie: Obliečka na vankúš: 100% bavlna
Výplň: džersej - 100% bavlna
Náplň: antialergické perleťové mikrogranule