ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Kôš na použité plienky Dress Up +5 kaziet


57.79 Eur

  • skladom u dodávaťela
  • do týždňa

  • 5902858
  • Záruka 24 mesiacov

  • Výrobca: Angel Care, www

  • Cena bez DPH 47.76 Eur
  • Cena s DPH 57.79 Eur
  • Popis

Kôš na použité plienky Dress Up +5 kaziet

Kôš na použité plienky Dress Up +5 kaziet

Najnovšia verzia nádoby ešte lepšie izoluje od nepríjemných pachov a baktérií. Praktický, hygienický a ľahko použiteľný zásobník na špinavé plienky Angelcare s vložkou, ktorá pojme až 150 plienok, so systémom Double-Lock. Odpudzuje baktérie a nepríjemné pachy. Dvojitý bezpečnostný kôš Angelcare vyrobený vo Veľkej Británii je dokonalým riešením problému s plienkami. Funkčné, hygienické a ľahko použiteľné

Vlastnosti produktu:
Model: Angelcare Classic Nové vylepšené
Počet kaziet v sade: 5
Typ náhradných kaziet: okrúhle kazety Angelcare (súčasťou balenia) / voliteľne možno použiť aj osemhranné kazety (octo)
Rozmery: 25 x 28 x 56 (šírka x hĺbka x výška)
Vyrobené v Spojenom kráľovstve

Nádoba na plienky:

Úplne izoluje baktérie a nepríjemné pachy. Efektívne rieši problém použitých plienok. Dvojité tesné uzavretie a ľahké a hygienické vyprázdňovanie sú jeho najväčšou prednosťou. Má tiež zabudovanú rezačku sáčkov.

Výmenné fóliové vložky nepriepustné pre pachy
Kompletná s fóliovou vložkou až pre 150 plienok - 5x náplň Angelcare
Výmenné kartuše vyrobené z viacvrstvovej fólie ODOR SEAL:

Do kontajnera sú určené špeciálne vložky Angelcare - každá vložka pojme cca 100-150 použitých plienok, záleží na veľkosti plienok. Kartuše sú vyrobené z viacvrstvovej fólie Odour Seal, ktorá zaisťuje nepriepustnosť pachov a baktérií. Ich výmena je extrémne jednoduchá - každý z nich má návod vo forme obrázkov. V sade s košíkom dostanete do začiatku 5 vložiek. Do nádoby sa zmestia ako okrúhle, tak osemhranné (octo) vložky.

Na nepríjemný zápach plienok môžete zabudnúť:

Funkčná nádoba Angelcare je najlepší spôsob, ako vyriešiť problém špinavých plienok. Špeciálne navrhnutý kôš vám umožní efektívne sa zbaviť nepríjemných pachov a baktérií z použitých plienok a zároveň je extrémne hygienický a ľahko sa používa. Unikátny dizajn nádoby so špeciálnym tesniacim systémom Double-Lock zaisťuje účinnú izoláciu nepríjemných pachov a baktérií. Vymeniteľná kartuša zaručuje hygienické použitie a jednoduché ovládanie - vstavaný nôž umožňuje ľahké odrezanie plného vrecka.