ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Hryzátko Squirrel zelená


7.95 Eur

  • skladom u dodávaťela
  • do týždňa

  • 786434
  • Záruka 24 mesiacov

  • Výrobca: Mombella

  • Cena bez DPH 6.57 Eur
  • Cena s DPH 7.95 Eur
  • Popis

Hryzátko Squirrel zelená

Hryzátko Squirrel zelená

 

Mäkké silikónové hryzátko pre bábätko v tvare veselej veveričky. Hryzátko pre deti v podobe písmena S bábätko zaujme a ochráni ho pred udusením. Rôzne štruktúry hryzátok masírujú jemné ďasná a tíšia bolesť pri prerezávaní zúbkov. Hryzátko pre bábätko je vyrobené v správnom tvare a veľkosti, vďaka čomu sa ideálne hodí do drobných rúčok. Možno ním podávať aj napr. kaše a pyré. Tvar veveričky a jej farby povzbudia vašu ratolesť k hre. Hryzátko pre bábätká je bezpečné a ľahko sa žuje aj vychladnuté. Môžete ho používať v umývačke riadu, mikrovlnnej rúre aj mrazničke.

Vlastnosti hryzátka: atraktívny vzhľad, hryzátko je mäkké a pružné, má upokojujúci účinok na ďasná dieťaťa, možno tiež podávať napr. kaše a pyré, perfektný tvar a veľkosť pre uchopenie, rôzne textúry, hryzátko pre dojčatá zmierňuje bolesť ďasien pri prerezávaní zúbkov, možnosť umývania v umývačke riadu a skladovaní v mrazničke, bezpečné pre dieťa bez BPA, ftalátov.

Rozmery hryzátka:
- šírka 5,7 cm,
- výška 11,5 cm,
- 1 cm hrubý.

Veľkosť balenia:
- šírka 11 cm,
- výška 21 cm,
- hĺbka 3,5 cm.

Mömbella® je bezpečnou a pohodlnou záchranou pre vaše bábätko, pretože v každej fáze výroby je silikónové hryzátko kontrolované v súlade s platnými a obmedzujúcimi normami výkonu. Prerezávanie zúbkov je náročné obdobie pre každé bábätko, obvykle prvé príznaky zaznamenávame od siedmeho do ôsmeho mesiaca života. Bolesť s tým spojená je rôznorodá, ale jedno je isté, svojmu drobcovi môžete uľaviť. Silikónové hryzátko pomáha vášmu dieťaťu prekonať obdobie prerezávania zúbkov. Jeho zaujímavý tvar, textúra a farby navyše pozitívne pôsobia na duševný vývoj. Silikónové hryzátko vďaka svojej zaujímavej forme odvádza pozornosť dieťaťa a umožňuje mu zabudnúť na nepríjemnú bolesť spojenú s prerezávaním…