ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Multifunkčná plyšová hracia deka SENSORY 3v1


ZĽAVA25 % Multifunkčná plyšová hracia deka SENSORY 3v1 - zväčšiť obrázok

104.00 Eur Zľava 25 %

78.03 Eur

  • skladom 1 ks
  • do 2-3 dní

  • 778017
  • Záruka 24 mesiacov

  • Výrobca: Canpol Babies, www

  • Pôvodná cena 104.00 Eur
  • Zľava 25 %

  • Cena bez DPH 64.49 Eur
  • Cena s DPH 78.03 Eur
  • Popis

Multifunkčná plyšová hracia deka SENSORY 3v1

Multifunkčná plyšová hracia deka SENSORY 3v1

Kontrastné hracia deka z kolekcie SENSORY disponuje interaktívnymi prvkami, ktoré zaujmú dieťatko na naozaj dlhú dobu, podnecujú ich aktivitu a prispievajú k rozvoju ich zmyslov.

Prečo sú senzorické hračky tak dôležité?

Zrak dieťaťa je po narodení najmenej rozvinutým zmyslom. Tma, ktorá prevláda v maternici, nedovoľuje, aby sa zrak v prenatálnom období plne rozvinul. Po narodení je zrak dieťaťa rozmazaný a hmlistý. Dieťa vidí iba obrysy v rozmedzí 20-30 cm, veľké tvary a prvky z prostredia. Asi po mesiaci začne vidieť farby, spočiatku červenej a čiernej. Asi za tri mesiace si začne všímať ďalších výrazných farieb. Približne vo veku šiestich mesiacov začína vidieť detaily na obrázkoch a tiež vidí oveľa jasnejšie. V dvanástom mesiaci života je už zrak dieťaťa plne vyvinutý ako u dospelého a stáva sa skvelým nástrojom pre objavovanie sveta. Senzorické hračky z novej kolekcie SENSORY tak pomáhajú stimulovať zrak dieťaťa a trénujú schopnosť sústrediť pozornosť už od prvých týždňov života.

Hracia deka potom vyrastá spolu s dieťaťom a môže byť použitá ako hracia deka s ohrádkou, hracia deka s hračkami na hrazdičke alebo ako hracia deka bez hrazdičky.

Edukatívne deka je ideálny už pre novorodencov, pretože hneď po narodení vidia iba kontrasty.

Je extra silná a načechraná, vďaka čomu izoluje dieťa od chladnej podlahy.

Obsahuje 5 odnímateľných hračiek: hrkálka, hryzátko, zrkadielko, farebnú šnúrky a pískacie / šuštiace prvok. Všetky prvky možno od hrazdičky odopnúť a môžu potom slúžiť samostatne na upútanie pozornosti bábätka.

S kolekciou SENSORY sú kompatibilné aj ďalšie produkty, napríklad závesná hračka pre detský kočík / sedačku, ktorú možno ľahko pripevniť k hrazdičke podložky.

O kolekciu SENSORY:
Senzorická kolekcia hračiek bola vyvinutá pre deti do jedného roka. Počas tohto obdobia dochádza k najvýznamnejším zmenám v psychomotorickom vývoji dieťaťa. Senzorické hračky sú reakciou na aktuálny trend na trhu, ktorý sa zameriava na podporu rozvoja prostredníctvom zábavy, kedy rodič spolu s dieťaťom môže stimulovať rozvoj zraku, precvičovať schopnosť sústrediť pozornosť na objekt, zameriavať a nasledovať objekty očami alebo precvičovať obratnosť a koordináciu.

Návod na použitie:
Udržujte v čistote, návod na údržbu je uvedený na všivce. Pravidelne kontrolujte kvalitu hracej deky.
Upozornenie! Dôležité pre zdravie a bezpečnosť Vášho dieťaťa!

Než položíte dieťa na hraciu deku, riadne zmontujte všetky jej diely. Nenechávajte dieťa v priebehu hry bez dozoru dospelej osoby. Pred každým použitím výrobok dôkladne skontrolujte. Pri prvých známkach poškodenia alebo opotrebovania výrobok ihneď vyhoďte a už ďalej nepoužívajte. Upozornenie! Plastový obal uchovávajte mimo dosahu dieťaťa - predídete tak možnosti zadusenia dieťaťa obalom.