ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Náhradný cumlíky Canpol "3"


skladom 1 ks Náhradný cumlíky Canpol "3" - zväčšiť obrázok

1.72 Eur

  • skladom 1 ks
  • do 1-2 dní

  • 774056
  • Záruka 24 mesiacov

  • Výrobca: Canpol Babies

  • Cena bez DPH 1.42 Eur
  • Cena s DPH 1.72 Eur
  • Popis

Náhradný cumlíky Canpol "3"

Silikónový guľatý cumlík je vhodný na všetky typy štandardných fliaš. Dokonale sa odvzdušňuje a nelepí sa k sebe v priebehu kŕmenia. Je vyrobený z kvalitného silikónu, ktorý sa úplne bez chuti a bez zápachu a nemení chuť podávaného pokrmu. Dodáva sa v šiestich veľkostiach prietoku. Pri výbere cumlíka berte do úvahy aj vek dieťaťa, jeho chuť k jedlu a druh podávaného pokrmu. v balení 2 kusy.

Návod na použitie:
Pred prvým použitím cumlík z hygienických dôvodov sterilizujte vo vriacej vode po dobu asi 5 minút. Pred každým ďalším použitím umyte cumlík šetrným čistiacim prostriedkom v horúcej vode, dôkladne vypláchnite a prelejte vriacou vodou. Nepoužívajte žiadne antibakteriálne prípravky!
Nenechávajte cumlík na priamom slnku, v blízkosti tepelného zdroja alebo vo sterilizačných prostriedkoch dlhšie ako je odporúčané, môžete spôsobiť oslabenie cumlíka. Skrutkovacie viečko nedoťahujte príliš silno, pretože potom sa cumlík nemôže správne odvzdušňovať. Tvrdá voda, ovocné šťavy alebo čaju môžu spôsobiť usadeniny alebo zafarbenie cumlíka, čo nijako nemení jeho vlastnosti. Nedierujte a nezväčšujte otvory v cumlíku - môžete spôsobiť jeho zničenie. Z hygienických a bezpečnostných dôvodov odporúčame vymeniť cumlík max. Po 2 mesiacoch.

Dôležité! Pre bezpečnosť a zdravie vášho dieťaťa! Pred každým použitím skontrolujte kvalitu cumlíka. Venujte cumlíka zvýšenú pozornosť potom, čo dieťaťu vyrastú prvé zúbky. Vyskúšajte kvalitu cumlíka dôkladným natiahnutím všetkými smermi. Pri prvých známkach poškodení cumlík ihneď vyhoďte a už ďalej nepoužívajte. Používajte len pod dohľadom dospelej osoby. Nikdy nepoužívajte cumlík ako cumlík. Dlhodobé aj predĺžené sanie tekutín môže spôsobiť vady zubnej skloviny dieťaťa. Vždy skontrolujte teplotu podávaného pokrmu. Upozornenie! Výrobok nie je hračka. Uchovávajte mimo dosahu dieťaťa.

Cumlík zodpovedá požiadavkám:
Nariadenie Európskeho parlamentu a rady 1935/2004 / EC - všeobecné požiadavky na materiály a predmety určené na styk s potravinami,
EN 14350 - 1 Výrobky pre starostlivosť o dieťa - Vybavenie pre pitie - Časť 1: Všeobecné a mechanické požiadavky a skúšky,
EN 14350 - 2 Výrobky pre starostlivosť o dieťa - Vybavenie pre pitie - Časť 2: Chemické požiadavky a skúšky.