ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Nákladné auto sklápač Gigant Truck s príslušenstvom na piesok


32.01 Eur

  • skladom u dodávaťela
  • do týždňa

  • 775052
  • Záruka 24 mesiacov

  • Výrobca: Wader, www

  • Cena bez DPH 26.45 Eur
  • Cena s DPH 32.01 Eur
  • Popis

Nákladné auto sklápač Gigant Truck s príslušenstvom na piesok

Nákladné auto sklápač Gigant Truck s príslušenstvom na piesok

Fantastický Gigant Truck Dump Truck je vybavený sadou na piesok, ktorá obsahuje vedierko, lopatu, hrable, sitko a formu. Set určite zaručí zaujímavú zábavu pri všetkých letných výletoch k vode alebo na pieskovisko. Auto má sklápaciu korbu s pohodlnou rukoväťou, na ktorej môže dieťa prepravovať, čo chce. Deti budú milovať, keď budú môcť na letné výlety nakladať, vykladať a prepravovať svoje obľúbené hračky, piesok a ďalšie veci.

Extrémne odolná (nosnosť až 150 kg) zaručuje skvelú zábavu ako osamote, tak s priateľmi a rodičmi. Háčik na zadnej strane umožňuje pripevniť samostatne zakúpený Trolley - Trailer alebo príves z inej sady Gigant. Obrovskou výhodou hračky je pevná konštrukcia, vďaka ktorej sa dá s autom hrať roky. Hra s Obrím sklápačkou podporí fantáziu najmenších detí, podporí ich manuálnu zručnosť a motorickú koordináciu a farebné prvky im pomôžu preskúmať svet farieb.

Hračka je vyrobená z najkvalitnejších materiálov, bezpečná pre deti a odolná voči poveternostným vplyvom. Vhodné na hranie vo vnútri aj vonku. Jednotlivé prvky sú zdobené grafikou IML, vďaka ktorej zostávajú farebné prvky stále a hračka vyzerá roky ako nová. Hračka určená pre deti od jedného roka.

Charakteristika:

- pevná a odolná konštrukcia, enormná odolnosť (nosnosť až 150 kg)
- obrovský sklápač s dĺžkou 55 cm so sklopnou korbou s pohodlnou rukoväťou
- vybavená sadou na piesok obsahujúci vedierko, lopatu, hrable, sitko a formu
- možno použiť ako vozidlo na prepravu rôznych predmetov alebo hračiek
-vyrobené z najkvalitnejšieho, trvanlivého a poveternostným vplyvom odolného materiálu, bezpečné, vyrobené v súlade s normami EU

Vhodné pre deti 1+

Farebná grafika vyrobená metódou IML - stále farby