ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Odsávačka do nosa HX212


28.89 Eur

  • skladom u dodávaťela
  • do týždňa

  • 791452
  • Záruka 24 mesiacov

  • Výrobca: Haxe, www

  • Cena bez DPH 23.88 Eur
  • Cena s DPH 28.89 Eur
  • Popis

Odsávačka do nosa HX212

Odsávačka do nosa HX212
 
Elektrická detská odsávačka HX212 je moderným zariadením na čistenie nosa. S tromi rýchlostnými režimami a LED svetlom uľahčuje odsávanie sekrétu vo dne aj v noci. Ide o tichý a efektívny prístroj, ktorý je vhodný na čistenie nosa od zvyškových sekrétov už u novorodencov. Špeciálne nástavce zaisťujú bezpečnosť už od prvého dňa života dieťaťa. Všetky časti, ktoré prichádzajú do kontaktu so sekrétmi, je možné ľahko demontovať, opláchnuť a dezinfikovať. Odsávačka HX212 sa nabíja pomocou USB kábla, a plné nabitie vydrží až 2 hodiny používania.
 
Bezdrôtový
Odsávačka má vstavanú dobíjaciu batériu. MicroUSB kábel, súčasťou sady, je možné pripojiť k zdroju alebo počítaču. Táto mobilná možnosť uľahčuje čistenie nosa a je ideálna na cestovanie, prechádzky alebo návštevu lekára. Možno ju použiť na odsávanie nádchy bez prístupu k zdroju energie, čo je výhoda oproti odsávačkám pripojeným k vysávaču.
 
Jednoduché čistenie
Vďaka jednoduchej montáži a demontáži je zariadenie pripravené na použitie v priebehu niekoľkých sekúnd. Nevyžaduje dýchanie ošetrovateľa, čo minimalizuje riziko prenosu choroboplodných zárodkov. Odsávačka je ľahká a pohodlne padne do ruky, takže nezaťažuje zápästie. Ergonomický tvar zaisťuje pevný úchop počas procesu odstraňovania nádchy. Pri príliš hustom sekréte ho možno jednoducho zriediť morskou vodou alebo fyziologickým roztokom.
 
Komfortné
Až 3 režimy umožňujú prispôsobiť silu sania veku dieťaťa a hustote sekrétu. Odsávačka HX212 je výnimočne tichá a šetrná, navrhnutá tak, aby nevyvolávala stres u dieťaťa. Mäkké LED svetlo uľahčuje používanie zariadenia v noci, osvetľuje nosnú dutinu bez zaťažovania očí. Sada obsahuje 2 nástavce pre novorodencov a dojčatá od prvého dňa života a 2 nástavce pre dojčatá a deti do 1 roku veku.
 
Zahrnuté v balení:
1 x nosná odsávačka
4 x silikónové nadstavce
1 x USB kábel
1 x sada náhradných tesnení
1 x náhradná antirefluxná zátka
1 x užívateľská príručka
1 x záručný list
 
Bezpečnostné opatrenia:
Nedovoľte deťom používať tento výrobok samostatne. Pred použitím upravte silu sania podľa potreby dospelej osoby.
Pri nabíjaní vždy používajte vhodný USB kábel so zodpovedajúcim napätím.
Počas používania nenabíjajte.
Ak zariadenie dlhšiu dobu nepoužívate (približne tri mesiace), vyberte ho a plne ho nabite pred uložením.
Zariadenie nerozoberajte alebo neopravujte sami. V prípade potreby opravy kontaktujte servis.