ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Sterilizátor a ohrievač dojčenských fliaš LUNA


47.95 Eur

  • skladom u dodávaťela
  • do týždňa

  • 5905141
  • Záruka 24 mesiacov

  • Výrobca: Neno

  • Cena bez DPH 39.63 Eur
  • Cena s DPH 47.95 Eur
  • Popis

Sterilizátor a ohrievač dojčenských fliaš LUNA

Sterilizátor a ohrievač dojčenských fliaš LUNA

Nieno Luna nie je obyčajný ohrievač, rozmrazovač a sterilizátor. Je to multifunkčný pomocník pre matky, ktorý udržuje konštantnú teplotu po dobu 24 hodín a turbo rýchlo ohreje jedlo. Navrhnutý s ohľadom na potreby uvedomelých mamičiek, Neno Luna kombinuje šesť funkcií v jednom zariadení.
Funkcia Ohrevu Materského Mlieka SMART
Ohrev materského mlieka s funkciou SMART zaisťuje bezpečný ohrev nepresahujúci odporúčaných 40 stupňov. Uchováva každú cennú zložku materského mlieka.

Rýchla a Bezpečná Sterilizácia
Neno Luna sterilizuje lieviky, časti odsávačky mlieka, fľaše a cumlíky počas 10 minút pri 100 stupňoch. Intuitívny sterilizačný proces udržuje vaše vybavenie hygienické a sterilné.

Ohrev a Udržiavanie Teploty
Prístroj ohreje jedlo až na 60 ° C a udržuje ho v tejto teplote. S ochranným krytom pre rýchle a rovnomerné zahriatie zaistíte, že jedlo má ideálnu teplotu.

Inteligentné rozmrazovanie Materského Mlieka
Odmrazovanie prebieha progresívne a rovnomerne, zachovávajúc cenné živiny. Špeciálna technológia odmrazovania minimalizuje stratu nutričnej hodnoty mlieka.

Jednoduchá Manipulácia a Minimalistický Design
Nieno Luna je minimalistický a kompaktný. S intuitívnym LCD panelom a dotykovými tlačidlami je ľahké ovládať. Prehľadný 2,2” displej uľahčuje používanie zariadenia aj v noci.

Moderný Štýlový Dizajn
S elegantným a štýlovým vzhľadom zapadne Neno Luna do každého interiéru. Minimalistický a šikovný dizajn odbúrava zdĺhavé meranie teploty mlieka a umožňuje rýchly a efektívny ohrev.

6v1 Funkcia pre Maximálnu Flexibilitu
Neno Luna ponúka šesť funkcií: rozmrazovanie, ohrev materského mlieka, sterilizácia, rýchly ohrev, ohrev jedla a udržiavanie teploty. Flexibilný a úsporný pomocník pre každú matku.

Hygiena a Sterilita s Neno Lunou
Navrhnuté podľa najvyšších štandardov odporúčaných odborníkmi pre dojčenskú výživu a sterilizáciu, Neno Luna poskytuje bezpečnosť, hygienu a sterilné prostredie pre vybavenie spojené so starostlivosťou o dieťa.

Chytrý Časozberný Spoločník
Každá minúta s vašim bábätkom je drahá. Neno Luna šetrí nielen čas, ale aj miesto vo vašej kuchyni, ponúka elegantné a moderné riešenie pre moderné matky.